Mental Mental Health Training

Geestelijke Gezondheids Training Roermond

De Mental Health Training die wordt aangeboden bij Mental Health Centrum Roermond is gebaseerd op de ondersteuning die wordt geboden door Employee Assistance Abyssal. Beïnvloed door burn-out en verlichting van burn-out voor personeel, maakt het Employee Assistance zoogdier gebruik van programma's die je helpen en in staat stellen om jezelf te helpen. U beschikt over een zorgencentrum, een speciale ruimte voor stressbeheer en een leercentrum (om u te helpen een diploma of getuigschrift te behalen in een vak naar keuze).

Het ondersteuningssysteem dat we onderhouden via Employee Assistance Framework is procesgericht en alle informatie die we verkrijgen is degelijk en wetenschappelijk onderzocht om jouw specifieke zorgen/verschijnselen zoals stress en migraine of angst weg te nemen. We hebben voor deze cursus Engels gekozen omdat het aansluit bij de behoeften van de studenten van de universiteit. Ook is Engels een taal waarmee veel mensen gemakkelijk vloeiend kunnen spreken, vandaar de introductie in de cursus. Wij streven ernaar onze doelstellingen te bereiken door middel van technieken die zowel eenvoudig als motiverend zijn.

Het belangrijkste doel van onze training is om u de kennis te geven waarmee u uw dagelijkse levensstijl beter kunt beheren en u ook de middelen te geven om met uw emotionele toestanden (stress en angst) om te gaan. Als u zich zorgen maakt over een hypotheek, is zorgen maken normaal gesproken niet effectief. In Roermond wordt u in staat gesteld dit patroon te veranderen. Het gaat hierbij vooral om een persoon die reageert op patronen van zich herhalende gedachten en gedragingen.

Voor studenten die in staat willen zijn hun dagelijkse routines te beheersen en een mentale gezondheidstraining willen volgen, zijn de volgende elementen van essentieel belang die u in onze groepsprogramma's aangeboden krijgt. Deze zijn:

– Herstel van een stabiele lichaamsenergie en een beter gevoel van eigenwaarde

– Verbetering van uw algemene denkproces

– Onuitsprekelijk comfort, ontspanning en innerlijke rust

– Uitbreiding van positief denken en een rationele houding

– gewenste veranderingen in uw gedrag

– rijmpjes voor succes

– Spirituele wijsheid – spirituele begeleiding

Daarnaast zijn onze practitioners hooggekwalificeerde therapeuten/hypnotherapeuten die tijdens de opleiding als jouw persoonlijke steun zullen dienen. Het opstarten in Roermond heeft een zeer positief effect gehad op het leven van vele studenten. Het is vaak moeilijk om toe te geven dat andere aandoeningen je kunnen treffen op het moment dat je er last van hebt, maar de opleiding Geestelijke Gezondheidszorg Roermond biedt je voldoende informatie om je in staat te stellen te herkennen wat je op dat moment kunt doormaken en de geschikte behandeling(en) te vinden.

Zolang u uw aandoening niet als een psychisch probleem verklaart, kunt u wellicht geen passende behandeling zoeken. In feite waren veel van onze studenten aan de opleiding begonnen met de aandoening waarover zij zich zorgen maakten en nadat deze als een psychisch gezondheidsprobleem was aangemerkt, bevonden zij zich in een wanhopige situatie omdat de gebruikelijke technieken om dergelijke aandoeningen te behandelen gewoon niet bij hen werkten. Het is betreurenswaardig, maar veel van mijn cliënten hebben gedragsmisbruikproblemen die hier niet ingewikkeld moeten worden gemaakt. Met dit niveau van bewustzijn merken we vaak dat het spectrum van geestelijke gezondheidsproblemen en de behandelingsrichtlijnen elkaar overlappen, zodat onze therapeut(en) behandelingen gebruiken die niet alleen voor u geschikt zijn, maar waarvan onze andere cliënten hebben aangegeven dat ze ook voor u geschikt zijn. Ik merk vaak dat mijn therapeut(en) waarmee ik werk een beter inzicht hebben in mijn aandoening dan ikzelf en ik ben altijd onder de indruk.

Als geestelijk gezondheidstherapeut zult u merken dat ik op de volgende gebieden werk:

– Differentiaaldiagnose – psychische aandoeningen zoals depressie, angst, psychose en stressstoornissen

– Huidaandoeningen

– Kinderen / Adolescenten

– Gevorderde broers en zussen en gezinstherapie

– Gevallen van chronische gedragsproblemen

– Relatieproblemen

– Problemen met parkeren / verkopen

– Herstelprogramma's voor alcohol en andere schadelijke drugs (Amoddad, AA)

Zoals gezegd is de Geestelijke Gezondheidszorg Opleiding Roermond de meest uitgebreide begeleiding die in het Verenigd Koninkrijk wordt geboden en onze studenten zijn opgegroeid onder deze ongelooflijk getalenteerde personen. Op dit moment zijn de therapeuten van Roermond ervaren en bekwaam in het bieden van essentiële behandeling voor een divers scala aan psychische aandoeningen.