Hoe u een beslissing kunt nemen met uw hart

Free Hartvormige Rode Neonreclame Stock Photo

En het eerste wat je hoeft te doen is om…

KRIJG EEN Oplossing! Mediteer, vraag en laat je leiden door je kalme hogere geest. Open vervolgens en beslis welke richting u op wilt. Gebruik je reden – is het redelijk, heb je het gevoel dat het praktisch is? Is het logisch? Denk je dat het je naar de juiste oplossing kan leiden? Of heb je het gevoel dat je spijt zult krijgen van eventuele relatieveranderingen die het met zich mee zal brengen? Als dat zo is, ga je niet eens door naar de volgende fase van je levenscoaching voor mannen, de fase 'besluitvorming'.

Dit is het moment om je intuïtie te volgen, want als je mediteert en besluit, zal je intuïtie je leiden.

Coaching voor mannen Gebruik je bewuste geest en help het om alle informatie te krijgen. Maar moedig je hart en Kleine Jij aan om te voelen wat goed en wat fout is en wat mogelijk is.

Maar wat als je hart en Little You het niet eens zijn? Welnu, in dat geval is de volgende stap het nemen van een beslissing op basis van je intuïtie.

Dit is belangrijk omdat de echte successen van ons leven altijd leuk zijn om naar te kijken, want als we geen beslissingsgevoel in ons hart hebben, beginnen we ons vast te voelen, weerstand te bieden en gefrustreerd te raken.

Maar als je een beslissing moet nemen, als je merkt dat je wacht op het gevoel van je hart, wacht tot het je naar de juiste weg leidt, dan is het tijd om over te schakelen naar Spirit, naar je ware zelf.

Dus waarom beslissingen nemen met je hart? Omdat het gemakkelijk is om vast te lopen door de omstandigheden die je leven omringen. Iedereen maakt keuzes, en je kunt positieve keuzes maken als je een duidelijk en puur ja kunt zeggen, met je hart, en de echte zelfverzekerde jij wordt. Dan komt het antwoord naar je toe, en dit is een echt wonder dat je het niet kunt faken.

Waarom beslissingen nemen met je hart? Omdat het gemakkelijker is om het juiste pad te volgen, je aan je rechterkant te voelen. Het gevoel is gemakkelijk en direct. Je kunt op je hart vertrouwen en de juiste keuze voelen.

4 manieren om een ​​beslissing te nemen met uw hart

1. Mediteren Mensen nemen op elk moment spontane beslissingen, wanneer ze in staat zijn om afstand te nemen en naar de intentie van het leven te kijken. Bereid je voor, denk na, stop en herschrijf de beslissing die je gaat nemen.

2. Denk na over de beslissing die je zojuist hebt genomen. Het kan zijn dat het anders is geweest dan het vorige besluit. Sommige mensen hadden dezelfde beslissing, maar ze waren niet blij met de manier waarop het uitpakte.

3. Zeg op het mobiele apparaat, of blokkeer uw vingers samen, de vier woorden "Ja" of "Nee", "Ik stem", "Ik keur goed/afkeur" of "Ik heb mijn input/bewijs nodig". Dan moet je minstens een minuut nadenken, zodat je weet hoe je de volgende beslissing moet nemen? Je hebt misschien een verklaring gevonden voor je keuzes, keuzes waar je spijt van kunt krijgen.

4. Doe de eerste keuze van je hart en maak dan de tweede keuze om aan de Beslissing te voldoen.

En nu kun je hun echte levensverhalen zien. Het tijdperk van NLP staat op het punt velen te inspireren.