Hoe je “waarom” te verminderen

Gratis stockfoto met actieve levensstijl, affectie, buiten

Ik had het grote genoegen om vorige maand mijn derde verjaardagsfeestje bij te wonen. Het was mijn favoriete feestje, omdat ik mijn kleindochter in levende lijve kon zien. Enkele schoolvrienden van mijn kleinzoon waren uit Europa gekomen, via New York. Zij hadden daar veel nieuwe vrienden, en hoewel het leuk was, was het ook leerzaam. Ik ontmoette ook een vriend van een kleinzoon uit Engeland, die aanstaande vrijdag zijn eerste verjaardag bijwoont. Het was goed om weer eens in het gezelschap te zijn van echte vrienden, en om plezier en herinneringen te delen. Als ik de kans krijg, ga ik graag terug in de tijd om te zien hoe het leven moet zijn geweest voor degenen die in die tijd leefden. Het was fascinerend.

Op mijn laatste zakenreis was het verplicht een zakenlunch te gebruiken in een restaurant dat geen eten serveert. Het was de enige manier om te gaan, want ik moest lunchen op weg van het vliegveld naar huis. Het menu bestond eenvoudigweg uit een gekookte kipfilet, een sneetje wit brood met een spiegelei erop, een koffie met een dun plakje chocoladekoek en – de meest toegeeflijke maaltijd die ik ooit heb genoten – een blikje cola met een banaan. Gelukkig kon ik het chocoladekoekje, de koffie en het blikje cola weggooien, en kon ik in mijn hotelkamer genieten van een lang dutje. Nadat ik twee aktetassen had gepakt, één voor mijn dochter en één voor mijn zoon, nam ik de tijd om mijn kleindochter te bezoeken. Zij is geboren op 9 september 1996, en heeft de afgelopen 9 jaar geen verjaardag gehad. Ze sliep de laatste nacht. Dat is het langste dat ik ooit heb geslapen op mijn verjaardagsdag. Dat kan aan veel dingen worden toegeschreven, waaronder, (1) de strux van het opstaan om 4: 30 uur om mijn zoon naar de tandheelkundige school te brengen, (2) uit de praktijk zijn die ochtend, (3) het vullen van die twee aktetassen, (4) naar de luchthaven rijden op een zaterdagochtend, en dan daar uren wachten op mijn vlucht, en dan nog meer uren op de luchthaven wachten op mijn vlucht terug naar New Jersey, en tenslotte, (5) een middag doorbrengen met mijn kleindochter – die niets wilde zien of horen van wat ik haar vertelde – en tenslotte, (6) een half uur de was doen met mijn zus. Het kostte al die tijd om al mijn kleren en voorraden in te pakken. Wat een verspilling van ruimte. Al die sterilisatie vaatwerk, de plastic flessen, hoeveel verschillende bestemmingen heeft die reis mijn familie bespaard, inclusief de lange afstands tuberculose cursus van mijn zoon, die de lengte van een standaard werkweek in beslag nam? …en het kostte maar $3200,00. Toen mijn zoon klaar was met zijn maanden in het ziekenhuis, vertelde een ontslagen verpleegster me: "Er is maar een fractie van wat de (medische) rekeningen gemiddeld kunnen opbrengen, elke maand als gevolg van de (rekeningen)." (1)

Dr.�gegrammeerd gebruik;

Luister naar Dr. recitternatieven terwijl u leest

We moeten het "waarom" van iets begrijpen voordat we ons dienovereenkomstig kunnen informeren over wat er aan de hand is.

Dus, om uw "waarom" voor het beoefenen van ontspanningstechnieken, en voor het beoefenen van Geest-Lichaam (met gebruikmaking van uw eigen lichaam en dat van anderen) interactie te verminderen, volgt en leest u alstublieft de volgende discussie die werd ingegeven door een verzoek van Dr. Barbara, die bijdroeg aan Life en zich concentreerde op de voordelen van dergelijke technieken voor het verbeteren van energie en het elimineren van de ongemakken veroorzaakt door ongeordend eten. Ouderenzorg Rotterdam

Het zal je misschien verbazen te vernemen dat de lichamelijke ongemakken en mentale angst die zwangere vrouwen ervaren, Dr. Barbara inbegrepen, slechts enkele zijn van de geestelijke gezondheidsproblemen waarmee de meeste mensen vandaag de dag worden geconfronteerd.

Tenslotte herinnerde Dr. Barbara ons eraan dat de dingen betekenis hebben, en dat we een eindeloze voorraad informatie en steun kunnen krijgen van anderen die toegerust zijn om hun eigen begrip te ondersteunen van de manieren van leven die de moderne beschaving mogelijk maakt.

inating = gebruiken en uitscheiden;

ekingatief = betrekking hebbend op dingen, riekt naar iets, dampt naar iets;

discomaties = verteerde of gedeeltelijk verteerde stoffen;

ingested = gedeeltelijk verteerde stoffen bevatten;

= stinken = betrekking hebbend op stinken (een damp)

(dampen) = iets dat in de bloedbaan zit of komt;

( Inquire = levend;